IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
22:51 | 22 февруари 2018
Обновен: 06:31 | 25 април 2024

Милан води с гол на Лудогорец на почивката

Резултата откри Борини в 21-ата минута

По материала работи: Слав Велев
Милан води с гол на Лудогорец на почивката

Милан и Лудогорец се оттеглиха на почивка при резултат 1:0 в 1/16-финална среща реванш от турнира Лига Европа. Резултата откри Борини в 21-ата минута.


Преди седмица италианският колос срази българския шампион с 3:0 в Разград . 

 

В състава на българския шампион за двубоя на италианска земя липсват общо петима титуляри спрямо първата среща с "росонерите" - няма ги Светослав Дяков, Ренан, Игор Пластун, Джоди Лукоки и Лукас Саша. На тяхно място са Хорхе Броун, Георги Терзиев, Натанаел Пимиента, Яцек Горалски и Вандерсон. 
 

Срещата започна с опасна атака на Лудогорец, която завърши с шут на Марселиньо над вратата. Постепенно Милан взе инициативата и в 12-ата минута отправи силен шут по земя чрез Андре Силва, който Броун спаси.
 

Последна равностойна игра, но с течение на срещата разградчани започнаха да губят твърде лесно топката в центъра на терена. При една такава грешка на Вандерсон в 21-ата минута последва контраатака на домакините. Котроне спринтира и центрира отляво на задната греда, където Натанаел изпусна Борини и нападателят разстреля от 5 метра Броун за 1:0.
 

В 27-ата минута Лудогорец организира втората си по-добра атака до този момент, когато Сисиньо центрира към Марселиньо, но шутът от трудна позиция на втория не се получи и той излезе в аут. Девет минути по-късно орлите не се възползваха от груба грешка на централните бранители на домакините, когато Анисе отне топката, тя попадна във Вандерсон, но бразилецът стреля слабо и право в ръцете на Донарума.

Коментари

Новини Варна