IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
14:08 | 22 февруари 2018
Обновен: 06:30 | 25 април 2024

Руснаците предложили 100 евро подкуп на чехите за странна услуга

Сериозно, техен представител написа тази сума пред мен. Аз му отговорих: да няма криза в страната ви?, каза Ян Черни

По материала работи: Пламен Янков
Руснаците предложили 100 евро подкуп на чехите за странна услуга

Мениджърът на хокейния отбор на Чехия - Ян Черни, разкри, че представител на Русия му предложил 100 евро, за да преотстъпи правото Сборная да играе в червени екипи на полуфинала от Зимните олимпийски игри в ПьонгЧанг 2018.

 

Чехите са символични домакини на мача и имат право да избират цвета на екипа. Титулярните екипи и на двата отбора са червени, като руснаците са опитали да повлияят и да изберат за себе си червения цвят.


"Тази сутрин бях с представител на Русия, който ми предложи нашият отбор да играе в бяло, а за тях да остане червеното. За 100 евро. Сериозно, той написа тази сума пред мен. Аз му отговорих: да няма криза в Русия?", каза Ян Черни, цитиран от Hokej.cz и sportal.bg.

 

Психологическата война преди полуфинала между Чехия и Русия продължи и на сутрешната тренировка, когато чехите изгониха руски телевизионен екип, опитал да заснеме тренировката на чехите.


Мачът между Чехия и Русия е утре сутринта.

Коментари

Новини Варна