IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
17:56 | 24 февруари 2018
Обновен: 09:25 | 17 април 2024

Канадски скиор е бил арестуван заради кражба на автомобил в Пьонгчанг

Дейв Дънкан бил пийнал повечко алкохол и решил да се повози

По материала работи: Деян Михайлов
Канадски скиор е бил арестуван заради кражба на автомобил в Пьонгчанг

Кадският скиор в свободния стил Дейв Дънкан не успя да впечатли с постиженията си на олимпийските игри в Пьонгчанг, но влезе в заглавията с действията си извън пистата. 35-годишният състезател е бил арестуван, след като е откраднал автомобил в олимпийското село, съобщи CBC.

Дънкан и още едн член на канадската делегация са хванати от полицията в Пьонганг в ранните часове на съботната сутрин. Те са задигнали един от служебните автомобили, но са спрели на една от улиците до олимпийското село, а вниманието на органите на реда е привлякъл работещият двигател. Съобщава се, че шофьорът на превозното средство, който е бил 35-годишният Дънкан е бил над позволената норма за алкохол.

"Получихме информация, че членове на нашата делегация са участвали в инцидент и съдействахме на органите на реда. Ще се отнесем към този случай много много сериозно. В контакт сме с полицията и канадското посолство", каза представителят на Канадския олимпийски комитет Крис Овърхолт.

 

Дънкан завърши последен в малкия финал в скикроса, а от МОК потвърдиха, че е имало инцидент в олимпийското село. Според информацията на канадската телевизия CBC скиорът е бил освободен от полицията.
Това е втори инцидент с канадската делегация, след като преди началото на игрите един от треньорите се опита да нападне член на руската олимпийска делегация.

dnevnik.bg

Коментари

Новини Варна