IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 27°
Спорт
14:53 | 20 март 2018
Обновен: 14:14 | 15 април 2024

Оперираха успешно вратаря на Витоша (Бистрица)

Християн Василев счупи пръст по време на тренировка

По материала работи: Пламен Янков
Оперираха успешно вратаря на Витоша (Бистрица)

Вратарят на Витоша (Бистрица) Християн Василев претърпя успешна операция вчера, съобщава официалният сайт на клуба, цитиран от sportal.bg. Младият страж счупи пръст по време на тренировката в четвъртък следобед, а направените на следваща сутрин прегледи показаха, че трябва да претърпи хирургическа интервенция.

 

20-годишният Василев със сигурност отпада от сметките на Костадин Ангелов за следващите поне 45 дни. Това означава, че Християн най-вероятно ще пропусне мачовете от Група „А“, в която попада Витоша след разделянето на втората осмица в Първа професионална лига.

 

През настоящия сезон в елита младежкият национал на България записа 10 мача на сметката си, като след раздялата с Михаил Иванов се превърна в първи избор за треньорския щаб. В негово отсъствие дебют не само в професионалния, но и в мъжкия футбол като цяло направи 19-годишният Николай Георгиев, който пази при нулевото равенство като гост на Берое тази събота.

Коментари

Новини Варна