IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
19:18 | 23 март 2018
Обновен: 07:17 | 25 април 2024

Черно море започва битката във втората осмица срещу Пирин

Моряците завършиха редовния сезон на 10-о място

По материала работи: Слав Велев
Черно море започва битката във втората осмица срещу Пирин

Черно море започва битката във втората осмица срещу Пирин, става ясно от протокола от последното заседание на Спортно-техническата комисия към БФС. Двубоят ще се играе на 30 март, петък от 20 часа на стадион "Тича". 


Моряците завършиха редовния сезон на 10-о място и попаднаха в група А на втората осмица, заедно с Пирин, Славия и Витоша.


На 5 април Черно море излизат срещу Славия в София от 19,30 часа. На 13 април варненци приемат Витоша от 17:30 часа на стадион "Тича". На 17 април "моряците" гостуват на Пирин, а на 20 април приемат "Славия". Началото и на двата двубоя е в 20 часа. Последният мач на Черно море от група А на втората осмица в Първа лига е срещу Витоша Бистрица като гост. Двубоят е на 28 април от 17:30 часа. 


В груба Б на второта осмица конкуренти са отборите на Локомотив Пловдив, Дунав Русе, Септември и Етър. Според регламента на Първа футболна лига, четирите отбора в двете групи играят помежду си по системата всеки срещу всеки по два мача при разменено гостуване. Класиралите се на първите две места играят помежду си "на кръст" - първият от група А среща втория от група Б, а първият от група Б, среща вторият от група А. Наредилите се на трето и четвърто място в двете групи се сблъскват на същия принцип. В правилника двубоите са определени като четвъртфинални елиминации в два потока. 

 


Полина Петрова
 

Коментари

Новини Варна