IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Спорт
21:38 | 18 април 2018
Обновен: 00:51 | 28 февруари 2024

Подценихме съперника, критикува треньорът на баскетболния Черно море

Срещу много по-силни отбори от Спартак не изглеждахме по този начин, каза Дарин Великов

По материала работи: Слав Велев
Подценихме съперника, критикува треньорът на баскетболния Черно море

Старши треньорът на баскетболния Черно море Дарин Великов не спести критики след домакинската загуба срещу Спартак (Плевен). „Много лош подход на отбора ни към този двубой. Спартак до последно не се знаеше дали ще пристигне. Подценяване на срещата от наша страна. Много лошо започнат двубой. Пълна дезорганизация. В момент в който можеше да се върнем в мача – намалихме на 6-7 точки в подходящо време, отново лъснаха индивидуалните ни грешки в двете фази на играта. Изключително съм недоволен от поведението ни. Такъв мач във Варна не бяхме играли. Срещу много по-силни отбори – Левски, Балкан, Рилски спортист, Академик Бултекс, не изглеждахме по този начин. Тази загуба ни изпрати твърдо на 8-о място, така че оставащите два мача няма почти никакво значение за класирането ни. Ясно е, че ще играем с първият тим от редовния сезон. Поведението и отношението ни показа, че заслужаваме това 8-о място. Пак повтарям – недоволен съм и ще имаме много сериозен разговор с момчетата", коментира той. 

 

От своя страна наставникът на Спартак Александър Дяковски не скри задоволството си: "Не искам да коментирам нищо баскетболно от тази среща. Трябва само да поздравя  момчетата и от сърце да им благодаря, за това което показаха. Уникално сърце, желание и характер. Всички казват, че Спартак няма за какво да играе, няма шанс за плейофи. Ние си играем за нас, за честа на тима, и за името което този клуб е извоювал през годините. Искам да посветя успеха и на феновете ни, които продължават да ни подкрепят. До последно ще играем за победа, пък каквото ще да става", обобщи той.    

 

Александър Гълъбов

Четете още:

Спартак изненада Черно море Тича във Варна

 

 

 

Коментари

Новини Варна