IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
11:53 | 20 април 2018
Обновен: 03:12 | 26 април 2024

Отново безумия по родните терени - ритаха и удряха паднал съдия в Требич

Двубой от програмата на 12-ия кръг в Северната група беше помрачен от грозни сцени и не завърши

По материала работи: Пламен Янков
Отново безумия по родните терени - ритаха и удряха паднал съдия в Требич

Отново станахме свидетели на скандали и побоища в столичната АОГ. Двубой от програмата на 12-ия кръг в Северната група беше помрачен от грозни сцени и не завърши, съобщи vitoshanews.com, цитиран от sportal.bg.

 

Става въпрос за мача между Вихър (Требич) и Локомотив. Гостите поведоха с гол на Деян Владимиров малко след почивката. Нападателят засече центриране и се разписа с глава за 0:1. Няколко минути преди края на срещата “железничарите” получиха дузпа, след като техен футболист беше съборен в наказателното поле.

 

Точно тогава настъпиха и грозните сцени на терена. Главният съдия Тихомир Бонев беше атакуван от почти целия отбор на домакините. В суматохата реферът получи удар в главата и буквално беше повален на тревата, а после удрян и ритан.

 

Вследствие на това Бонев прекрати мача. Очаква се сега Дисциплинарната комисия на Зоналния съвет на БФС – София да наложи сериозни наказания на Вихър (Требич). Локомотив ще спечели срещата служебно с 3:0.

 

Коментари

Новини Варна