IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Спорт
11:05 | 21 април 2018
Обновен: 00:36 | 17 март 2024

ЦСКА-София се изправя срещу Берое с мисъл за Левски

И двата тима излизат с понижено настроение заради резултатите от предишния кръг и ще се опитат да си върнат увереността

По материала работи: Пламен Янков
ЦСКА-София се изправя срещу Берое с мисъл за Левски

ЦСКА-София гостува на Берое днес от 20 часа в последния от програмата за деня мач от петия кръг в първата шестица, съобщава sportal.bg. И двата тима излизат с понижено настроение заради резултатите от предишния кръг и ще се опитат да си върнат увереността. 

 

ЦСКА-София допусна равенство 2:2 срещу Левски, след като водеше с 2:0. Заралии пък бяха брутално разгромени от Лудогорец със 7:0 в Разград и са амбицирани да заличат лошото впечатление. Берое води битка с Левски за третото място и няма право да губи точки, а и вече ще е известен резултатът от двубоя в София между Левски и Верея.

 

ЦСКА-София на практика загуби шансове за титлата, а второто място не е застрашено. Очаква се треньорът Стамен Белчев да предриеме някои промени с оглед предстоящия реванш от полуфиналите за Купата на България срещу Левски. Част от основните играчи като Николай Бодуров и Станислав Манолев ще започнат мача от скамейката, както и Тиаго. За Стара Загора пък дори не пътуваха контузените Десподов и Малинов, като в клуба правят всичко възможно, за да ги вдигнат за реванша с Левски.

Коментари

Новини Варна