IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
12:51 | 25 април 2018
Обновен: 08:59 | 17 април 2024

Международни турнири по баскетбол и волейбол за ветерани правят във Варна

Освен отборните награди ще бъдат дадени и индивидуални за най- добре представилите се спортисти

По материала работи: Пламен Янков
Международни турнири по баскетбол и волейбол за ветерани правят във Варна

На 28 април във Варна ще се проведат международни турнири по баскетбол и волейбол за ветерани. Турнира по волейбол се провежда за 13-и пореден път и тази година започва от 14.00 часа в залата на І Езикова гимназия. Посветен е на Илия Капитанов – дългогодишен национален състезател и треньор. Илия Капитанов е подготвил през годините много елитни състезатели от Варна и България. В турнира ще вземат участие представителните отбори на Одеса- Украйна, Люлебургас – Турция, и Варна.

 

Турнира по баскетбол е в памет на З.М.С. Христо Борисов – спортна легенда на гр.Варна и националния отбор на България. Провежда се за 13 поредна година. Започва от 10.00 часа в зала „Христо Борисов“ на СК „Черно Море“. В него ще вземат участие отборите на Люлебургас – Турция, Одеса – Украйна и Варна.

 

Общо в турнирите ще вземат участие около 120 спортисти, между които има много изтъкнати в миналото национални състезатели.

 

Официалното закриване и награждаване на призьорите от двата турнира ще стане на официалната вечеря в ресторанта на Община Варна от 19.00 часа. Освен отборните награди ще бъдат дадени и индивидуални за най- добре представилите се спортисти.

 

Турнирите се организират от Асоциацията на ветераните спортисти в гр.Варна с активната подкрепа на Дирекция „Спорт“ на Община Варна.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна