IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
21:36 | 25 април 2018
Обновен: 07:59 | 25 април 2024

Треньорът на ЦСКА-София: Поемам изцяло отговорността

Предварителните прогнози около състоянието на Каранга не са добри, заяви Стамен Белчев

По материала работи: Пламен Янков
Треньорът на ЦСКА-София: Поемам изцяло отговорността

Наставникът на ЦСКА-София - Стамен Белчев, заяви след равенството 2:2 с Левски и отпадането на “червените” от Купата на България, че ще поеме изцяло отговорността за слабите резултати на отбора, съобщава sportal.bg.

 

“Страшно съм разочарован, че отпаднахме. Не успяхме да покажем добър футбол. Левски игра с десет човека почти един час, но ние не успяхме да направим нищо. Отдавам го на големия залог в срещата. Резултатът от първия мач тежеше. Трябваше да се представим по-добре. Поемам изцяло отговорността. Моето бъдеще ще го реши ръководството. 

 

Когато няма резултати, някой трябва да поеме отговорност. Предварителните прогнози около състоянието на Каранга не са добри. Утре ще направи резонанс. Надявам се контузията му да не е тежка. Не може да играем само в защита или само в атака. След мача с Лудогорец, играта на нашия отбор не е добра. Не, че преди това сме играли добре. Когато не спечелиш нищо, сезонът е провален. Нямало е разговори с ръководството за моето бъдеще”, заяви Белчев. 

 

Четете още Левски на финал за Купата след зрелищен реванш с ЦСКА-София

Делио Роси: Ще мислим за Славия, когато дойде време

Коментари

Новини Варна