IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
18:33 | 26 април 2018
Обновен: 18:35 | 25 април 2024

Скандал в руския биатлон, треньор иска секс от ученичка

Ако се съгласиш, това ще е добре за кариерата ти, твърдял наставникът

По материала работи: Деян Михайлов
Скандал в руския биатлон, треньор иска секс от ученичка

Скандал разтърси руския биатлон. 17-годишна състезателка се оплака, че е била подложена на сексуален тормоз от старши-треньора от Центъра за спортна подготовка в Московска област Сергей Тутмин.

Ана Моисеева разкри в интервю за "Советский спорт", че наставникът многократно е предлагал да помогне за развитието на кариерата й срещу секс. Тя дори е записала един от разговорите помежду им на диктофон. Моисеева споделила за преживения тормоз най-напред на майка си, а след това и на личния си треньор.


"Всичко започна през миналия септември в Саранск. Сергей Тутмин ме покани в стаята си. Преди това имахме състезание и смятах, че ще направим разбор. Седнах на леглото до него, а той ми предложи масаж. Отговорих, че няма нужда. После постави ръката си върху крака ми. Каза ми: "Разбираш защо те повиках. Това ти е необходимо. Знаеш, че бягането ти не е на ниво, но ако се съгласиш да влезеш във връзка с мен, ще ти помогна. Ще дойдеш в отбора, ще получиш всичко - екипировка, резултати", разказа Ана.

Ученичката отказва предложението, но това не отказва треньора и той още няколко пъти настойчиво иска интимна близост.

Случаят вече се разследва от властите.

Btvnovinite.bg

Коментари

Новини Варна