IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
21:45 | 26 май 2018
Обновен: 08:52 | 25 април 2024

Децата на Черно море се класираха за републиканско

В последните си два мача този уикенд малките “моряци” се наложиха с 2:0 над Юнак и удариха Аристон Русе с категоричното 8:1

По материала работи: Пламен Янков
Децата на Черно море се класираха за републиканско

Най-малките футболисти от школата на Черно море, които участват в шампионат – 2009 година, се класираха за републиканското първенство, съобщават от пресслужбана на варненци. Младите надежди на “моряците” завършиха на първо място в зоната и ще спорят за медали на национално ниво.

 

В последните си два мача този уикенд варненци, водени от Мирослав Мирчев, се наложиха с 2:0 над Юнак (Виктор Янчев и Теодор Георгиев) и удариха Аристон Русе с категоричното 8:1. По два гола за успеха реализираха Кирил Петров и Славен Стефанов, а по един добавиха Любен Бакърджиев, Росен Диманов, Борис Ефтимов и Борис Илиев.

 

Финалите ще се проведат в Сливен на 11-и и 13 юни ще участват 8 отбора. Освен Черно море, засега са ясни тимовете на Левски, Славия, Болярчета, Ботев Пловдив и ДФК Делфините.

Коментари

Новини Варна