IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
15:38 | 26 май 2018
Обновен: 17:44 | 15 март 2024

Отменен полет до Киев съкруши 75-годишен фен на "Ливърпул"

Това трябваше да бъде 13-ият му европейски финал, но сега ще слуша мача по радиото... сам

По материала работи: Пламен Янков
Отменен полет до Киев съкруши 75-годишен фен на "Ливърпул"

75-годишен фен на "Ливърпул", който е присъствал на всеки един европейски финал на тима, потъна в сълзи, след като полетът му до Киев бе отменен в последния момент, съобщи bTV.

 

Ърни Ашли от Уултън подкрепя мърсисайдци вече 68 години. Сблъсъкът с "Реал" тази вечер трябваше да бъде 13-ият му европейски финал. Но сега ще трябва да слуша мача по радиото... напълно сам!

 

Миналата вечер Ърни получава съкрушителна вест - полетът му до Киев е отменен само няколко часа преди излитане.

 

"Това щеше да бъде 13-ият ми европейски финал. Легнах си около 7 вечерта, защото трябваше да ставам рано и да си хвана таксито в 3 сутрина.", разказа пред Liverpool Echo привърженикът на "червените".

 

"Около 7:10 ч. получих обаждане, че полетът е отменен. Момичето ми съобщо новината през сълзи. Ако трябва да бъда честен, и аз се разплаках".

 

"Определено този 13-и финал не ми е на късмет", добавя Ърни.

 

С билет за финала, но без алтернатива да стигне до Киев, г-н Ашли споделя, че няма да понесе да гледа мача по телевизията и затова ще го следи по радиото.


"Тъжен съм, защото имам билет, а има толкова много добри хора, които не успяха да се сдобият с такъв. Ще доживея да видя още един финал под ръководството на Юрген Клоп. Това е най-важното", вярва сърцатият фен.

 

Притежателят на сезонна карта за мачовете на "Ливърпул" се притеснява, че вече е прекалено късно да преотстъпи билета си някой щастлив запалянко, който тръгва към Киев.

 

"С удоволствие бих отишъл на летището, за да дам билета на някой друг, но не знам дали ще попадне в правилните ръце или някой просто ще го продаде на черно", завършва Ърни Ашли.

 

Пред последните два дни стотици други фенове на мърсисайдци не успяха да излетят за украинската столица, след като чартърните им полети бяха отменени заради различни проблем с фирмата, изпълняваща полети до Киев.

 

От "Ливърпул" излязоха с официална позиция и съветват всички потърпевши да потърсят обезщетение не само за отменените полети, но и да настояват за възстановяването на парите, които са похарчили за закупуването на билети за финала.

Коментари

Новини Варна