IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
17:26 | 26 май 2018
Обновен: 08:46 | 17 април 2024

Славия преговаря с играч на Пирин

Разговорите са в начална фаза и все още няма яснота дали Конър Хендерсън ще заиграе при носителите на Купата на България

По материала работи: Пламен Янков
Славия преговаря с играч на Пирин

Славия преговаря с халфа на Пирин Конър Хендерсън, съобщава kotasport, цитиран от sportal.bg. Разговорите са в начална фаза и все още няма яснота дали халфът ще заиграе при носителите на Купата на България.

 

"Белите" стягат солидна селекция с оглед на предстоящото участие на тима в квалификациите на Лига Европа. Столичани искат да се подсилят основно с футболисти от родното първенство, на които няма да им нужен период на адаптация, тъй като предварителните кръгове чукат на вратата.

 

Конър Хендерсън е роден е на 8 септември 1991 г. в Сидкуп, Англия. Започва да играе за младежкия отбор на Арсенал през 1999 г., а в първия – през 2010 г. Освободен е от „топчиите“ след края на сезон 2012/13. В Благоевград Хендерсън акостира в началото на настоящия сезон и бързо се превърна в основна фигура.

 

Четете още Двама се разделят със Славия

Сериозен интерес от чужбина за Галин Иванов

Коментари

Новини Варна