IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
13:58 | 19 юни 2018
Обновен: 09:35 | 21 април 2024

Жребий определи първия съперник на Лудогорец в ШЛ

"Орлите" ще се изправят срещу северноирландския Крусейдърс

По материала работи: Слав Велев
 Жребий определи първия съперник на Лудогорец в ШЛ

Днес стана ясно кой е първият съперник на Лудогорец по пътя на “орлите” към груповата фаза на Шампионската лига. В първия квалификационен кръг на надпреварата тимът от Разград ще срещне Крусейдърс от Северна Ирландия, съобщава sportal.bg. Това определи тегленият в Нион жребий. Другите варианти за Лудогорец бяха Викингур (Фарьорски острови), Корк Сити (Ейре), Валур (Исландия) или победителя от мач от предварителния кръг. Първите мачове ще се изиграят на 10/11 юли, а реваншите са седмица по-късно - 17/18 юли. В първия мач Лудогорец ще е домакин.
 

Крусейдърс стана шампион на страната си с преднина от две точки от втория Колерайн. Това бе седма титла за тима в историята. В досегашните си участия в европейските клубни турнири тимът само два пъти е преодолявал съперник - през сезон 2014/15 на Лига Европа отстранява литовския Екранас, а година по-късно естонския Левадия в Шампионската лига.
 

Малко по-късно ще стане ясно кой ще бъде съперникът на Лудогорец и във втория квалификационен кръг. Тегленето на жребия ще бъде в 15:00 часа.

Коментари

Новини Варна