IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
16:15 | 24 юни 2018
Обновен: 09:49 | 25 април 2024

Иван Иванов: С Берое не се разбрахме за договора

Бившият национал ще играе през новия сезон в турския Алтай

По материала работи: Слав Велев
Иван Иванов: С Берое не се разбрахме за договора

Бившият национал на България Иван Иванов, който изкара почти целия минал сезон в Берое, обясни защо пътищата му със старозагорци са се разделили. Русия напусна, като наскоро подписа договор с турския Алтай, който ще се подвизава във второто ниво на местния футбол.
 

"Не се разбрахме за договора - това е причината да си тръгна от Берое. Затова задействах контактите си и потърсих още едно предизвикателство в чужбина. Като цяло сезонът за нас беше успешен. Мисля че четвъртото място е добро класиране, макар че остана горчилката от това, че не успяхме да стигнем до Лига Европа", заяви Иванов пред "Канал 3".

 

"Изненада ме това, че ЦСКА не успя да е равностоен на Лудогорец до края на сезона. Хвърлиха кърпата след мача в Разград, макар че при друг развой не се знае как щеше да се развие първенството. Лига Европа ще е показателна за "червените". Отборът има сили да стигне поне до плейоф", добави защитникът.

Коментари

Новини Варна