IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
16:57 | 24 юни 2018
Обновен: 02:53 | 25 април 2024

Манчестър Юнайтед иска звезда на Франция

Шансовете 19-годишният Килиан Мбапе да подсили отбора на Жозе Моуриньо са големи

По материала работи: Слав Велев
Манчестър Юнайтед иска звезда на Франция

Ръководството на Манчестър Юнайтед обмисля възможността за трансфер на нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе, съобщава sportal.bg като се позовава на "Mirror". Шансовете 19-годишният нападател да подсили отбора на Жозе Моуриньо са големи заради проблемите на френския клуб със спазването на финансовия феърплей.
 

Мбапе премина от Монако в ПСЖ под наем, последвано от ангажимент да бъдат заплатени 180 милиона евро. Като се има предвид фактът, че парижани са похарчили 222 милиона евро на Неймар, клубът може да претърпи сериозни санкции. Юнайтед следи развитието на ситуацията и е готов да се пребори с Манчестър Сити и Реал Мадрид, който също се интересуват от нападателя.
 

"Червените дяволи" са готови да включат в сделката за закупуването на Мбапе и Антони Марсиал, както и да платят около 98 милиона евро. Миналия сезон 19-годишният нападател участва в 45 мача на клубно ниво, отбеляза 21 гола и направи 3 асистенции.

Коментари

Новини Варна