IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
15:32 | 17 юли 2018
Обновен: 10:36 | 25 април 2024

Ливърпул отправи първата оферта за Алисон

Предложението е рекордно за вратар и е в размер на 70 милиона евро (62 млн. паунда)

По материала работи: Пламен Янков
Ливърпул отправи първата оферта за Алисон

Ливърпул отправи първата си оферта за стража на Рома Алисон Бекер. Според Il Messaggero предложението е рекордно за вратар и е в размер на 70 милиона евро (62 млн. паунда), като 10 милиона от тях са под формата на бонуси. Другият клуб, който се очаква да влезе в наддаването, е Челси, съобщи sportal.bg.

 

По-рано днес популярният италиански журналист Джанклука Ди Марцио разкри, че агентът на бразилеца, Зе Мария Неис, ще се срещне днес с ръководството на Рома, за да заяви ясно желанието на своя клиент да бъде трансфериран в друг клуб.

 

Според Il Messaggero Рома иска за Алисон 90 милиона евро. Тази сума обаче няма да бъде платена от Ливърпул, като мърсисайдци се надяват, че ще успеят да убедят италианския клуб да свали цената.


Две активности в социалните мрежи засилиха още повече спекулациите. Самият Алисон е премахнал информацията за Рома от своя профил в "Инстаграм". Същевременно в същата мрежа се появи фотоколаж, на който Алисон е облечен наполовина с екип на Ливърпул. Зе Мария Неис е харесал въпросната снимка, което предизвика еуфория сред феновете на мърсисайдци. 

 

По-рано през лятото се твърдеше, че Алисон може да се счита за сигурно ново попълнение на Реал Мадрид. Последните информации от Испания обаче са, че "белите" по-скоро ще се опитат да привлекат стража на Челси Тибо Куртоа.

Коментари

Новини Варна