IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 27°
Спорт
08:51 | 19 юли 2018
Обновен: 10:44 | 16 април 2024

Божидар Митрев си тръгва от Левски

Вратарят пусна левашки първи гол срещу Вадуц и това доведе до освирквания по негов адрес от страна на феновете

По материала работи: Пламен Янков
Божидар Митрев си тръгва от Левски

Капитанът на Левски Божидар Митрев почти сигурно ще напусне отбора, отбелязва Тема спорт, цитиран от sportal.bg. Вратарят пусна левашки първи гол срещу Вадуц и това доведе до освирквания по негов адрес от страна на феновете. През първата част те го аплодираха ехидно  при всяко улавяне на топката. Това бе и причината той да поиска смяна още на полувремето от треньора Делио Роси.

 

Това не е първата подобна грешка на Митрев и запалянковците отдавна са му вдигнали мерника. Те приеха постъпката му като предателство, още повече, че така той остави треньора си с една смяна по-малко, а през втората част отборът се нуждаеше от освежаване на атаката, а не промяна на вратата.

 

Вчера Божидар не излезе на тренировка заедно със съотборниците си. За него мачът с Вадуц почти сигурно ще е последен за родния клуб. Очаква се двете страни да се разделят по взаимно съгласие.

 

От клуба вероятно ще си тръгне и младежкият национал Димитър Шейтанов. Стражът пусна в социалните мрежи статус, с който намекна за раздяла с Левски. Интерес към него има от страна на английския Лийдс Юнайтед.

Коментари

Новини Варна