IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
21:30 | 21 юли 2018
Обновен: 01:32 | 28 февруари 2024

Четирима нови от Локо (Пловдив) със забавяне на жълтите карти

На линия за сблъсъка на Армията ще са Луков, Карагерен, Джалилов и Кременлиев

По материала работи: Пламен Янков
Четирима нови от Локо (Пловдив) със забавяне на жълтите карти

Заради проблеми с жълтите карти на 4 от новите си попълнения Локо Пд тръгна за София с четирима юноши в състава си, съобщава PlovdivDerby.com. От новите попълнения на черно-белите на линия за сблъсъка на Армията ще са Луков, Карагерен, Джалилов и Кременлиев.

 

На Лаута все още се надяват тази вечер или утре преди мача да получат международните транферни сертификати на подписалите през тази седмица Митко Илиев, Томашевич и Посинкович. В Локо Пд все още чакат и жълтата карта на аржентинеца Лукас Масоеро.

 

Тази на сърбина Петрович е пристигнала, но футболистът е останал в Пловдив по усмотрение на Бруно Акрапович, тъй като играчът е с паспорт извън европейският съюз, но не и водил пълноценна подготовка с черно-белите. Другият футболист, който по същата причина е останал под тепетата е Мустафа Абдулхи. Квотата за този мач е запълнена от Езе, Умарбаев и Джалилов.

 

Под тепетата останаха още Аралица и Райков, които изтърпяват наказания.

Коментари

Новини Варна