IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
10:29 | 21 юли 2018
Обновен: 14:36 | 20 април 2024

Присъдата на привържениците: Идеалният отбор на Мондиала

По материала работи: Слав Велев
Присъдата на привържениците: Идеалният отбор на Мондиала

Голямата звезда на „Барселона” и лидер в аржентинския национален отбор Лионел Меси не намери място в идеалния отбор на завършилото преди седмица в Русия Световно първенство по футбол.

 

Неговият голям съперник в последните години - нападателят на Португалия Кристиано Роналдо пък е сред тримата футболисти с най-много гласове в идеалния отбор на Мондиал 2018 в анкетата на феновете, проведена на сайта на ФИФА. Гласуването започна на 29 юни и завърши в последния ден на турнира - 15 юли.

 

Хари Кейн от Англия, който стана голмайстор номер 1 на Мондиала, и Килиан Мбапе от Франция допълват топ 3 на „перфектните 11”, определен от гласовете на привържениците на играта.

 

В Идеалния отбор според привържениците, участвали в допитването, има място още за Тибо Куртоа и Кевин Де Бройне от Белгия, хърватина Лука Модрич, французина Рафаел Варан, Диего Годин от Уругвай, както и трима бразилци - Тиаго Силва, Марсело и Филипе Коутиньо.

 

В гласуването са се включили над 100 000 души.

 

dariknews.bg

Коментари

Новини Варна