IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
18:16 | 22 юли 2018
Обновен: 17:03 | 20 април 2024

Словенецът Славиша Стоянович - новият треньор на "Левски"

Ще подпише договора си следващата седмица

По материала работи: Юлиян Атанасов
Словенецът Славиша Стоянович - новият треньор на "Левски"

Снимка: Gol.bg

"Левски" на практика има нов треньор, след като Спас Русев се договори със словенеца Славиша Стоянович и се очаква още в следващата седмица двете страни да подпишат договор за 1+1 години, който ще влезе в сила на момента.Той е трикратен шампион в своята треньорска кариера. Първо извежда два пъти до титлата словенския Домжале през сезон 2007/2008 и 2008/2009, а през сезон 2013/2014 извежда и сръбският гранд Цървена звезда до титлата.По това време той прекратява хегемонията на Партизан от шест поредни шампионски титли.

 

Тази сутрин специалистът и изпълнителният директор Красимир Иванов са провели последната среща на която всичко е било уточнено.Той ще бъде обявен официално в момента, в който бъдат оформени всички документи по разтрогването на договора на Делио Роси.Стоянович за последно е бил начело на ФК Рига, но от миналата година е без работа. В неговата кариера личат още престои начело на националните тимове на Словения и ОАЕ, както и белгийският Лиерс.

 

Още спортни новини четете в Gol.bg!

Четете още: Челси няма да продаде Азар на Реал и срещу 200 млн. евро

Коментари

Новини Варна