100-годишен юбилей празнува футболен клуб Спартак на 28 август
Той ще бъде отбелязан с грандиозен футболен мач между ветерани на „соколите“ и Левски
Публикувана: 10 Aug 2018 | 15:56

Снимка varnautre.bg

 

 

Голям празник готвят във Варна по повод 100-годишния юбилей на футболен клуб Спартак /Варна/. Той ще бъде отбелязан на 28 август от 18.00 ч с грандиозен футболен мач между ветерани на Спартак и Левски. От столичния тим има доста футболисти, които са играли за Спартак и са потвърдили участието в срещата. Освен чисто футболно шоу, ще има и много други изненади. Място на събитието ще е стадион "Локомотив" във Варна. Организатори на празника са обединение "Сини соколи", Асоциацията на ветераните спортисти и деятели в града, а съорганизатор е Община Варна.

 

В тържеството по предварителна информация ще бъде включени много деца. Ще бъдат раздадени специални юбилейни награди, а гостите от столицата в вече обявиха, че са подготвили своя изненада по повод юбилея на варненци. Организаторите се обръщат учтиво с молба към всички, които обичат Спартак Варна и са привърженици на този славен футболен тим, да бъдат гости на 28 август и заедно с футболните легенди на двата клуба в присъствието на много официални лица и емблематични фигури за спорта във Варна да станат част от историческата юбилейна среща.

 

Предвидени са доста изненади около юбилея, а за всичко подробно ще бъде изнесена информация на официална пресконференция. Славният  футболен Спартак Варна стана на 100 години.

Коментари ( 0 )