IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
21:13 | 15 август 2018
Обновен: 11:28 | 25 април 2024

Най-добрият играч на Манчестър сити получи тежка контузия

Кевин де Бройне е напуснал базата на патерици

По материала работи: Деян Михайлов
Най-добрият играч на Манчестър сити получи тежка контузия

Най-добрият футболист на Манчестър Сити през изминалия сезон - Кевин де Бройне, е получил тежка контузия на коляното по време на днешната тренировка на отбора. Информацията е на независимия сайт, посветен на новини, свързани с клуба от "Етихад" - City Watch, цитиран от водещите медии на Острова. Все още не е ясно колко ще отсъства белгиецът, но според споменатия източник травмата е подобна на тази, която халфът получи по време на двубоя с Евертън през 2016-а. Тогава на Де Бройне бяха нужни повече от два месеца, за да се възстанови.


Играчът е напуснал базата на Сити на патерици, като в следващите дни ще му бъдат направени обстойни прегледи в Манчестър и Барселона. Най-лошата прогноза е, че той може да бъде извън игра за период от три месеца.

 

Бронзовият медалист от Мондиал 2018 влезе като резерва в първия мач на Манчестър Сити от новия сезон в Премиър лийг - гостуването на Арсенал. Белгиецът, който получи по-дълга почивка заради участието си на Световното първенство, игра около 30 минути за победата на своя отбор.

Коментари

Новини Варна