IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
09:48 | 20 август 2018
Обновен: 23:03 | 15 март 2024

"Морето" с двама национали за турнир в Чехия

Селекционерът Ангел Стойков повика талантите Иван Дичевски и Мартин Минчев

По материала работи: Борис Проданов
"Морето" с двама национали за турнир в Чехия

Двама футболисти на Черно море ще участват в един от най-престижните турнири по футбол с юношеския национален отбор на България до 18 години. Селекционерът Ангел Стойков повика талантите на “моряците” Иван Дичевски и Мартин Минчев за 25-ото издание на силния международен турнир “Вацлав Йежек” в Чехия, който ще се проведе от 21-и до 25-и август. Двамата се присъединиха към “лъвовете” веднага след мача на представителния тим на Черно море с Берое, като вчера и днес тренираха на базата в Бояна.

В надпреварата ще участват осем отбора – България, Чехия, САЩ, ОАЕ, Япония, Украйна, Унгария и Словакия. Българският отбор е в една група с тимовете на САЩ, ОАЕ и домакините от Чехия.

 

Нашите стартират срещу Чехия на 21 август. На следващия ден се изправят срещу отбора на САЩ, като първите два двубоя ще са на стадиона във Връхлаби, регион Храдец Кралове. Последният мач от групата е срещу тима на ОАЕ на 24-и август в Трутнов.

 

Пресслужба ПФК "Черно море"

Коментари

Новини Варна