IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
14:49 | 11 септември 2018
Обновен: 14:17 | 5 март 2024

Черно море се готви на пълни обороти за ЦСКА

В заниманието днес се включи и националът Радослав Василев

По материала работи: Борис Проданов
Черно море се готви на пълни обороти за ЦСКА

Отборът на Черно море продължава подготовката си за гостуването на ЦСКА в мач от 8-ия кръг на Първа професионална лига. “Моряците” се готвят на пълни обороти на стадион “Младост” във Варна, а в заниманието днес се включи и националът Радослав Василев. Нападателят на варненци реализира единствения гол в мача с Норвегия за успеха с 1:0 в Лигата на нациите. От началото на седмицата с отбора тренира и другият национал Благой Макенджиев, както и повиканият в представителния тим на Алжир Илиас Хасани.

 

Халфът Патрик Андраде пък има болки в коляното и тренира на облекчен режим. Футболистът от Кабо Верде пострада по време на тренировка в края на миналата седмица. Утре играчът на варненци ще премине ядрено-магнитен резонанс, след който ще стане ясно каква точно е контузията му.

 

Иначе всички останали футболисти се готвят за предстоящия мач, с изключение на капитана Георги Илиев, който е в София на треньорски курс, както и младежкия национал Мартин Костадинов и Мартин Минчев, който е с националния тим до 19 години.

 

С тима тренират трима юноши от школата на отбора. Това са Йордан Радев, Петър Вуцов и Велислав Василев.

 

Черно море играе с ЦСКА в събота от 20 часа на стадион “Българска Армия”.

 

Пресслужба ПФК "Черно море"

Коментари

Новини Варна