IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Спорт
22:56 | 16 септември 2018
Обновен: 01:04 | 14 април 2024

Пламен Константинов: Оставаме с шансове за първото място в групата

Наставникът не е отписал дербито с Полша във Варна

По материала работи: Борис Проданов
Пламен Константинов: Оставаме с шансове за първото място в групата

Селекционерът на България Пламен Константинов заяви след победата с 3:0 над Куба на мондиала по волейбол във Варна, че никой не се е предал. 

 

"Имаше желание и настроение. Натиснахме и не се отпуснахме до самия край. Не сме играли такива мачове често. Има много позитиви. Силен мач за Ники Учиков, трябваше му точно това. Дано му даде повече увереност", коментира Константинов. 

 

"Момчетата имаха огромно желание, за да си оставим шансове за следващата фаза. Това е индикация, че никой не се е предал. Трябва да се борим, не може да си позволяваме да сваляме гарда", добави той. 

 

"Направихме това, което трябваше и спечелихме две чисти победи. Оставаме си шансове за първото място в групата.  Полша е голям отбор и мачът ще бъде съвсем друг. Имат много добри състезатели, промениха си стила. Нас не трябва да ни притеснява нищо. Излизаме срещу световен шампион, няма какво да губим. Може само да спечелим", каза още Пламен Константинов.

 

Още по темата: "Лъвовете" продължават напред в мондиала по волейбол

Коментари

Новини Варна