IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
14:55 | 25 септември 2018
Обновен: 18:17 | 17 април 2024

Черно море Тича играе контрола със Спартак

През уикенда моряците ще имат още 2 проверки, като част от програмата на четвъртото издание на Черноморските младежки игри

По материала работи: Пламен Янков
Черно море Тича играе контрола със Спартак

Варненският БК Черно море Тича ще срещне във втората си контрола от предсезонната подготовка тима на Спартак. Спарингът ще се играе в сряда от 18.30 ч в залата в Габрово, тъй като ремонтът на съоръжението в Плевен все още не е приключил.

 

През уикенда моряците ще имат още 2 проверки, като част от програмата на 4-ото издание на Черноморските младежки игри. В събота от 18 часа те ще премерят сили с отбора на Черноморец Бс, а в неделя от 15 ще срещнат тима на Шумен.  Четвъртият участник в мини турнира ще бъде другия състав от морската ни столица ИУ.

 

За Медийна група Черно море наставникът Галин Стоянов заяви, че ще даде шанс на почти всички свои състезатели, за да ги види в игрова обстановка. Черно море Тича стартира новия сезон в НБЛ с гостуване на Рилски спортист Самоков на 6 октомври. 

 

Красимир Николов

Коментари

Новини Варна