IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
10:28 | 18 октомври 2018
Обновен: 07:46 | 17 април 2024

Четирима се включиха в тренировките на Локомотив Пд

Главчев, Пиргов, Райков и Езе отново тренират наравно с останалите играчи

По материала работи: Пламен Янков
Четирима се включиха в тренировките на Локомотив Пд

Снимка lokomotivpd.com

 

 

Четирима играчи от представителния отбор на Локомотив, които до скоро бяха контузени, се включиха вчера в тренировките на "черно-белите", съобщиха на официалния сайт на клуба.

 

Полузащитникът Петър Главчев вече е готов на сто процента и тренира на максимални обороти заедно със своите съотборници от няколко дена. Юношата на "черно-белите" се контузи няколко дена преди заминаването на отбора на подготвителен лагер през юни в Говедарци. Главчев получи разкъсване на връзки на десния глезен на тренировка на тима, а в последствие се подложи на операция. Той се готвеше дълго време на облекчен режим пред погледа на д-р Константин Павлов и сега е възстановен напълно.

 

Вратарят Илко Пиргов също се готви наравно с останалите си колеги под ръководството на Здравко Букарица. Стражът се контузи в срещата със Септември през месец април. Той претърпя успешна операция заради скъсана предна кръстна връзка. Илко Пиргов работи усилено и скоро ще е на линия за предстоящите срещи на Локомотив от Първа професионална лига.

 

И Симеон Райков тренираше редом с другите играчи. Болките в кръста на крилото са отшумяли и той отново провежда занимания с отбора.

 

Защитникът Стивън Езе пропусна няколко тренировки на Локомотив преди гостуването на Берое, а впоследствие не игра и в самата среща със "заралии" в Стара Загора. Нигерийският бранител не взе участие и в контролната среща с Царско село в неделя, но днес се готви наравно със своите съотборници.

Коментари

Новини Варна