IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
08:45 | 19 октомври 2018
Обновен: 08:19 | 23 април 2024

Капитанът на Черно море Георги Илиев: Предстои ни поредният труден мач

Работим здраво и се надявам целият труд, който хвърляме в тренировките, да започне да дава по-големи резултати на терена, каза най-опитният футболист на “моряците”

По материала работи: Пламен Янков
Капитанът на Черно море Георги Илиев: Предстои ни поредният труден мач

Капитанът на Черно море Георги Илиев определи гостуването на Ботев като поредния тежък мач, който очаква “моряците” този сезон, съобщават на официалния сайт на клуба. Най-опитният футболист на варненци имаше лека болка в областта на шията, заради която пропусна две тренировки през миналата седмица, но вече е на линия за гостуването на “канарчетата”.

 

“Така се случи, че последните два мача победихме Ботев в Пловдив. Надявам се да продължим тази традиция. Естествено това не е водещото – традициите. Очаква ни поредният тежък мач. Работим здраво и се надявам целият труд, който хвърляме в тренировките, да започне да дава по-големи резултати на терена”.

 

“Факт е, че до момента играем по-добре като гости. Не знам къде е разковничето за това. Надявам се и тази седмица да продължим с по-успешното представяне навън, до следващия мач на “Тича”. Последният ни домакински двубой успяхме да победим. Надявам се и у дома да усетим повече подкрепата на публиката и играта ни да се подобри значително. Да сме сигурни и по-стабилни, и да започнем да побеждаваме и в къщи”.

 

“Има доста мачове още до края на редовния сезон. Започваме да изчистваме нашия облик, който треньорът иска, а и грешките все повече намаляват. Време е да започнем да трупаме и точков актив”.

 

Четете още Черно море пред мач №100 в елита срещу Ботев Пловдив

Илиан Илиев определи групата за двубоя с „Ботев“ (Пд)

Коментари

Новини Варна