IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
10:56 | 20 октомври 2018
Обновен: 07:44 | 17 април 2024

Скаути от Европа и Китай ще следят играчи на Лудогорец и Левски

Куп агенти, скаути и служители на различни клубове са дали заявка за присъствие на днешния сблъсък

По материала работи: Пламен Янков
Скаути от Европа и Китай ще следят играчи на Лудогорец и Левски

Куп агенти, скаути и служители на различни клубове от Европа са дали заявка за присъствие на днешния сблъсък от Първа лига между Лудогорец и Левски, пише “Тема спорт”, цитиран от sportal.bg.

 

Предвид заряда на мача и футболистите, които ще излязат на терена, очаквано към него има интерес от чужбина. Ще бъдат наблюдавани играчи и от двата състава. Има информации, че емисари от Китай също ще присъстват на “Лудогорец Арена”, като ще наблюдават изкъсо събитията на терена.
 

Доста от футболистите на “орлите” предизвикват интерес. Сериозен такъв от азиатски и турски клубове има към голмайстора Клаудиу Кешерю. Джоди Лукоки е следен от тимове от Западна Европа. След продажбата на Върджил Мисиджан холандецът с конгоански корени има възможност да блесне на единия фланг на атаката.

 

След силните си мачове за националния отбор на Исландия защитникът на Левски Холмар Еойлфсон също е следен от чужди клубове. В тази графа попада и Жерсон Кабрал. Холандецът обаче почти сигурно ще подпише нов договор със столичани.

Коментари

Новини Варна