IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
08:38 | 20 октомври 2018
Обновен: 07:44 | 17 април 2024

Славия и Септември ще прекъсват негативни серии

Двата столични тима излизат от 15 часа на националния стадион “Васил Левски”

По материала работи: Пламен Янков
Славия и Септември ще прекъсват негативни серии

Отборите на Славия и Септември слагат началото на съботната програма от 12-ия кръг на Първа лига. Двата столични тима излизат от 15 часа на националния стадион “Васил Левски” в опит да сложат край на лоши серии, съобщава sportal.bg.

 

“Белите” загубиха последните си два мача за първенството от Левски на “Герена” и от Ботев Враца в София, докато Септември има цели осем поредни поражения. Славия влиза в мача с куп кадрови проблеми, като най-големият е отсъствието на лидера на отбора Галин Иванов, който изтърпява наказание. На мястото му срещу Септември може да излезе македонецът Стефан Ашковски.

 

Треньорът на Славия Златомир Загорчич  говори предпазливо преди мача, като очаква от Септември по-различна игра от показваната досега, заради ефекта от новия наставник.
 

Наставникът на Септември Христо Арангелов, който замени Николай Митов, се надява именно срещу Славия отборът му да постигне успех и да спре пропадането си. В Септември няма кадрови проблеми, като единственият отсъстващ е Иван Тилев.  С картотека за мача е и новото попълнение Дарко Глишич, който може да направи дебют през второто полувреме.

 

Славия - Септември
Вероятни състави:
Славия: Стергиакис, Марем, А. Христов, Гамаков, Ашковски,Узунов, Карабельов, Йомов, Ангелов, Цветанов, Мицански.
Септември: Галев, Георгиев, Добрев, Бенга, Стоичков, Меледже, Байду, Чандъров, Галчев, Гади, Будинов.

Коментари

Новини Варна