IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
10:38 | 22 октомври 2018
Обновен: 06:05 | 13 март 2024

Чарджърс биха Тенеси пред 84 301 на „Уембли“

Филип Ривърс с отличен мач в Лондон

По материала работи: Деян Михайлов
Чарджърс биха Тенеси пред 84 301 на „Уембли“

ЛА Чарджърс победиха Тенеси с 20:19 в 25-ото издание на „НФЛ в Лондон“. Десет години след като с късен интерсепшън в „червената зона“ коства поражението на „светкавиците“ срещу Ню Орлийнз Филип Ривърс се реваншира с две тъчдаун бомби, показатели 19 от 26 за 306 ярда и рейтинг 137.7. Но героичните му прояви щяха да са безплодни, ако не бе самоубийственият блъф на „титаните“ в последната минута.

 

Куотърбекът на ЛА имаше нужда от едва девет секунди в игра за да намери ендзоната на Тенеси. Още първият му пас в мача бе превърнат в тъчдаун от Тайрел Уилямс. Но бързината, с която ЛА отбелязваха се оказа големият проблем преди почивката. Методичните нападения на Тенеси доведоха дотам, че защитата на „домакините“ прекара 21 минути на терена през първото полувреме. Но интерсепшън на Дензел Периман на ярд от крайната линия секунди преди края на втората четвърт опази аванса от 10:6.

 

ЛА поеха началния удар за второто полувреме и бързо последва нова тъчдаун бомба на Ривърс. Този път от 55 ярда към Майк Уилямс. Тенеси се доближиха на само точка 31 секунди преди края след тъчдаун на Люк Стокър. Но вместо да играе за продължение треньорът Майк Врейбъл заложи на опит за две допълнителни точки. При първото разиграване бе свирено нарушение на ЛА. При второто пасът на Маркъс Мариота не мина и блъфът коства на „титаните“ трета поредна загуба.

 

Поражението свали Тенеси (3-4) от първото място в АФК Юг. След седмица почивка „титаните“ продължават сезона в нощта на 5 срещу 6 ноември българско време с гостуване на Далас. Ден по-рано ЛА Чарджърс (5-2) гостуват на Сиатъл.

Sportal.bg

Коментари

Новини Варна