IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
13:46 | 12 ноември 2018
Обновен: 02:49 | 11 април 2024

„Черно море“ подновява тренировки без куп национали

Утре „моряците“ играят контрола с „Черноморец“

По материала работи: Деян Михайлов
„Черно море“ подновява тренировки без куп национали

Отборът на „Черно море“ подновява тренировки от днес. След победата над „Левски“ в събота “моряците” получиха почивен ден, а от понеделник започват занимания. Ръководството на „Черно море“ изказва своите благодарности на комисар Илиян Илиев и цялата полиция, която бе ангажирана на мача с „Левски“, за осигурена перфектна организация.


През седмицата с варненци няма да се готвят националите Ради Василев, Илиас Хасани, Кононго и Мартин Минчев. Василев е с повиквателна за “А” националния отбор на България за двубоите с Кипър и Словения от турнира Лига на нациите. “Лъвовете” гостуват в Никозия на 16 ноември, а на 19-и приемат тима на Словения на стадион “Васил Левски”. Кононго пък е с повиквателна за националния тим на Демократична република Конго, а Илиас Хасани за представителния тим на Алжир. С националния отбор на България U19 са Мартин Минчев, Виктор Попов и Мартин Дичев. Те ще вземе участие в квалификационните мачове на отбора срещу Румъния на 14 ноември и с Гибралтар на 17-и.


Във вторник “моряците” ще изиграят контролна среща с тима на „Черноморец“ (Балчик). Спарингът ще е на стадион “Младост”.

chernomorepfc.bg

 

Коментари

Новини Варна