IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
11:51 | 12 ноември 2018
Обновен: 07:36 | 17 април 2024

Уелбек опериран, аут е за дълго

Уелбек опериран, аут е за дълго

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Sportove.bg

Дани Уелбек е бил опериран и ще отсъства дълго време от игра, разкри треньорът на Арсенал Унай Емери след равенството вчера с Уулвърхемптън. 



Нападателят счупи глезена си в мача срещу Спортинг Лисабон в четвъртък и сега му предстои нов сериозен период извън терените. 



„Да, той беше опериран в петък и смятам, че няма да бъде с отбора дълго време. Докторите обаче ще имат по-ясна идея кога точно ще може да се върне. Лекарите са компетентни, когато говорим за такава сериозна травма“ заяви наставникът, който смята, че лондончани са заслужавали равенството срещу  Вълците, макар че съперникът създаде много добри положения. 



„Резултатът не е добър, но е заслужен, тъй като противникът бе добре организиран и се бори здраво. Ние също не се отказахме до последно. Поехме рискове, те също имаха ситуации, но може би равенството бе закономерно. Доволен съм от отношението, но трябва да продължим да работим“ отчете Емери след 16-ия пореден мач без загуба за Арсенал.



Gol.bg 
 

Четете още:

 

 Нойер: Бяхме глупави! Ройс ме изрита в корема и спечели дузпа

Коментари

Новини Варна