IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
12:25 | 20 ноември 2018
Обновен: 07:35 | 17 април 2024

„Любимец-13“ се утвърди като лидер в Първа лига на МФЛ - Варна

Отборът има 7 от 7

По материала работи: Борис Проданов
„Любимец-13“ се утвърди като лидер в Първа лига на МФЛ - Варна

„Любимец-13“ продължава страхотното си представяне в първенството на Първа лига от МФЛ – Варна. В мач от VІІ кръг Галин Милков и компания записаха седмата си победа и то срещу шампиона от последните два сезона МФК ЦСКА. Двубоят бе изключително оспорван, а "любимците" успяха да излъжат съперника с 1:0. Единственият гол в двубоя вкара Даниел Михов в 15-ата мин., който бе изведен сам срещу Станислав Иванов от Диян Йорданов и донесе успеха на своя тим. Любопитното е, че това е общо пета победа за тима с 1 гол разлика. ЦСКА пък е само с 1 т. от последните три кръга и е на трето място във временното класиране с 13.

 

„Любимец-13“ дръпна с цели 5 т. (21) на върха в класирането, след като вторият МФК „Дубала“ стъпи накриво, завършвайки 2:2 с „Лудогорец“ (Доброплодно). Това е втори пореден такъв резултат за "орлите", които отново, както и срещу ЦСКА, показаха слабост в заключителната част и изпуснаха успеха.

 

Сребърният медалист от миналия сезон МФК „Балерини“ се срина до осмото място, след като записа четвърта загуба. Възпитаниците на Стоян Жеков паднаха от „Волов“ с 4:6.

 

Още по темата: „Любимец-13“ остана непобеден

Коментари

Новини Варна