IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
12:02 | 20 ноември 2018
Обновен: 14:31 | 17 април 2024

„Спартак“ (Варна) проби в „Купа България“

Пак събират деца в „Мемориал Китанчев“

По материала работи: Борис Проданов
„Спартак“ (Варна) проби в „Купа България“

Отборът на „Спартак” (Варна) се класира за 1/4-финалите в турнира за Купата на България по хандбал, след като победи втородивизионния „Мартен” с 33:18 (17:6) в Русе. Най-резултатен за успеха от „соколите“ бе Димитър Николов с 9 гола.

 

„Всички влязоха в игра и от всички съм доволен. Въпреки разликата в класите, подходихме сериозно и отговорно и нито за момент не изпуснахме контрола върху срещата”, заяви за официалния сайт на клуба треньорът на „соколите“ Веселин Станков.

 

На 1/4-финала „Спартак” ще срещне габровския „Чардафон”, като победителят и в тази фаза ще бъде определен в един мач. Кой ще е домакин на двубоя на 18 декември, ще стане ясно след жребия.

 

Варненският шампион и носител на трофея „Локомотив“ е поставен в турнира. „Железничарите“ налитат на „Левски“, който отстрани „Спартак“ (Плевен) след 14:25 (5:15) в Града на панорамата.

 

Междувременно стана ясно, че традиционният турнир по хандбал „Мемориал Евгени Китанчев“ за момчета и момичета 10 и 11 г. ще се проведе на 25 ноември (неделя) в залата на Първа езикова гимназия във Варна. Организатор е клуб „Спартак“.

 

Играе се по регламента за минихандбал на 2 игрища. Отборите са съставени от момчета,момичета или смесени. Начало на срещите в 9,30 ч. в неделя.

 

Всички участници ще получат награди - купи, фланелки и лакомства.

 

Заявки се подават до утре до Росен Добрев – президент на ХК „Спартак“ – тел. 0888/562-824 , е-m@il: rosen.dobrev@abv.bg.

 

Още по темата: Бранимир Балчев: Трябват ни здрави мачове в Европа!

Коментари

Новини Варна