IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
11:19 | 11 декември 2018
Обновен: 09:02 | 20 април 2024

ЦСКА спечели дербито с „Дубала“

„Любимец-13“ с пореден успех в МФЛ-Варна

По материала работи: Деян Михайлов
ЦСКА спечели дербито с „Дубала“

МФК ЦСКА спечели дербито с МФК „Дубала“ от 10-ия кръг на първенството на Първа лига от МФЛ-Варна. Шампионите от последните две години биха трудно с 1:0 и се върнаха на второто място в класирането, изпреварвайки именно тима на Ивайло Станчев. Единственият гол в двубоя падна малко преди края на среща, а негов автор бе Димитър Петев след пас на Даниел Димов. "Червените" спечелиха и първия си мач срещу „Дубала“, за който пък това са единствените две загуби този сезон.

 

Лидерът в класирането „Любимец-13“ записа деветата си победа. Този път те надиграха МФК „Макао“ с 1:0. Единственият гол бе дело на Диян Йорданов, който бе точен в 27-ата мин. след пас на Мануел Тахмисян. Любопитното е, че седем от деветте победи на „Любимец-13“ досега са с по един гол разлика. Тимът все още няма поражение, като единствените му загубени точки са при равенството с „Дубала“.


„Лудогорец“ (Доброплодно) не допусна изненада срещу МФК „Пекарни Чочо“ и след успех с 6:3 е само на точка от Топ 3 на класирането. "Орлите" дръпнаха с 3:0 до 17-ата мин. след два гола на Георги Панайотов и един на Валери Даскалов. Опитните Никола Николов и Диян Давидов върнаха интригата с попадения в 19-ата и 21-ата мин. Нови два гола на Панайотов (23` и 26`) и един на Илиян Баев (36`) доведоха нещата до 6:2 в полза на Лудогорец, а Николов оформи крайния резултат две минути преди края на срещата.
 „Балерини“ записа трудна, но много сладка победа с 3:2 над СОД-DSC, „Волов“ нанесе 10-ата загуба на тима на Godzila, надигравайки го с 4:1. 

Коментари

Новини Варна