IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
17:18 | 13 декември 2018
Обновен: 07:25 | 17 април 2024

Дядоколедовци и снежанки се включват в коледно бягане във Варна

Надпреварата ще започне от входа на Морска градина

По материала работи: Пламен Янков
Дядоколедовци и снежанки се включват в коледно бягане във Варна

Коледно карнавално бягане ще се проведе във Варна на 15-и декември /събота/, от 9.30 ч. Надпреварата ще започне от входа на Морска градина, съобщиха от дирекция „Спорт“, организатор на проявата. Отбори от по 4 души ще се съревновават в 4 обиколки от по 400 метра за всеки участник. Желателно е състезателите да бъдат със забавни коледни костюми и аксесоари. Задължително условие е в отборите да има има поне една дама. 

 

Участници, които нямат съотборници, ще се комбинират на старта. Предвидено е и брънч парти, като всеки, който желае да се включи, може да донесе готово любимо домашно ястие. Желателно е храната да е здравословна, придружена с информация за ползваните продукти.

 

Набраните в специална кутия средства от благотворителната кампания ще бъдат предназначени за провеждане на акция за маркиране на туристически маршрути в местността "Трите Каи" в района на село Билка от активисти на клуба по пешеходен туризъм „Нови Хоризонти“. За победителите в бягането са осигурени награди. Всеки участник в щафетата и брънча ще бъде включен в томбола с голяма награда велосипед. 

 

Коментари

Новини Варна