IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Спорт
18:48 | 14 декември 2018
Обновен: 15:56 | 14 април 2024

Трима играчи на Реал Мадрид под въпрос за мача с Райо Валекано

Марсело и Тони Кроос, които играха срещу ЦСКА, може да започнат като титуляри

По материала работи: Пламен Янков
Трима играчи на Реал Мадрид под въпрос за мача с Райо Валекано

Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл пропусна последната тренировка на тима преди утрешното домакинство на Райо Валекано и почти сигурно няма да е на разположение за мача, след като си изкълчи глезена в двубоя срещу ЦСКА (Москва), съобщи sportal.bg.

 

На заниманието липсваше и Мариано Диас, като той най-вероятно ще бъде заменен от нападателя на дубъла Кристо, който взе участие в тренировката. Третият играч, който сигурно няма да може да играе утре, е Начо Фернандес, който тренираше на облекчен режим. Негов заместник ще бъде младият Хави Санчес, който при Сантиаго Солари редовно се включва в тренировките на първия състав.

 

Останалите футболисти тренираха нормално и ще са на линия за срещата с Райо. Марсело и Тони Кроос, които играха срещу ЦСКА, може да започнат като титуляри. Серхио Регилон също тренира наравно с другите. Солари ще заложи на най-добрия възможен състав, като единствената въпросителна пред него е кой да замести Бейл. Ако Кроос е готов за 90 минути игра, това ще е той. Ако обаче германецът не е напълно възстановен, изборът ще падне върху Марко Асенсио.

Коментари

Новини Варна