IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
15:57 | 17 декември 2018
Обновен: 02:27 | 28 февруари 2024

Бетис се чувства като у дома си в Каталуния

Севилци спечелиха всичките си визити в тази област

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: eurofantasyleague

Футболитите на Бетис определено се чувстват като у дома си в Каталуния, след като записаха трета победа в областта през този сезон. 


Вчера севилци се наложиха с 3:1 при визитата си на Еспаньол и така спечелиха всичките си гостувания в тази част на Испания в първенството. 


Преди това в края на септември те победиха Жирона с 1:0, а в средата на ноември надвиха и шампиона Барселона с 4:3 в един от най-вълнуващите двубои през кампанията. 


Хората на Кике Сетиен спечелиха за 4-и път в последните си 5 срещу в Лигата, като в тези мачове се разписаха общо 11 пъти. За сравнение в предишните 11 двубоя Зелените реализираха едва 8 попадения, така че регистрират сериозно подобрение и в атака. 


Естествено тази добра форма се отразява и на позицията им в класирането, след като Бетис е на 5-о място с 25 точки на 4 от Реал Мадрид и на 6 от градския съперник Севиля, така че феновете се надяват възходът да продължи.


Gol.bg  


"Ливърпул" - "Байерн" е дербито в осминафиналите в Шампионската лига
 

Коментари

Новини Варна