IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
10:52 | 19 декември 2018
Обновен: 19:07 | 24 март 2024

Хиляди варненци извиха опашка за автограф от Христо Стоичков (СНИМКИ)

Камата заяви, че е горд, че се връща след толкова години в града, в който е обявен за почетен гражданин

По материала работи: Пламен Янков
Хиляди варненци извиха опашка за автограф от Христо Стоичков (СНИМКИ)

ПОЛИНА ПЕТРОВА

Снимки ПЛАМЕН ГУТИНОВ

 

 

Хиляди почитатели на Христо Стоичков извиха опашка, за да получат автограф от Камата, при представянето на биографичната му книга във Варна. Стоичков благодари на всички присъстващи и заяви, че е горд, че се връща след толкова години в града, в който е обявен за почетен гражданин. Според него най-важното за успеха е да се трудиш много и да уважаваш този, който те уважава.

 

 

В моята биографична книга съм описал всичко, нищо не е останало скрито покрито, а посланието, което искам да достигне до всеки е, че успехът се постига с много труд. Това заяви Христо Стоичков във Варна. 

 


 

Минал съм отвсякъде, за да стигна дотук. На девет години ме изгониха. Преодолях го и пак започнах да играя. На 20 години пак ме наказаха, на 23 това се повтори и все съм си аз. Не се предавам и в трудните моменти мога да превъзмогна всичко, заяви Стоичков. 

 

 

Хиляди почитатели на камата извиха опашка, за да получат автограф от един от най-великите футболисти за всички времена. 

 

 

 

Да се надяваме, че децата ще прочетат нещо от това, което аз съм минал през моя път, до къде съм стигнал, какво съм спечелил. В книгата съм споменал някои неща, които те самите ако искат да станат големи спортисти, кое е най-важно – да имаш добри приятели, да имаш добро семейство … и много труд, каза футболната легенда.

 

 

Много деца бяха дошли, за да се запознаят с идола, за който бяха чували от своите родители. Христо Стоичков беше категоричен, че е горд да се върне във Варна – градът, в който е обявен за почетен гражданин. Това е един красив град с много големи приятели… Божил Колев ми е бил треньор в националния отбор, има много големи личности в този град, най-големият боксьор също е от Варна. Искам да благодаря на всички варненци за това, което правят, на хората, които с нетърпение чакат да получат един автограф, щастлив съм, заяви още Камата. 

 

 

В морската столица беше и последното представяне на биографичната книга, която е в продажба от няколко месеца, но вече и предстои трето издание. В началото на 2019-а година „Историята“ на Христо Стоичков, написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков ще бъде показана в Лондон, Чикаго, Ню Йорк и естествено Барселона. 

 

 

Четете още Красимир Балъков СП САЩ’94 беше върхът на нашето поколение футболисти

Коментари

Новини Варна