IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
18:31 | 17 януари 2019
Обновен: 07:14 | 17 април 2024

Напрежението в Реал Мадрид се покачи до червено!

Иско определено играе рядко под ръководството на Солари

По материала работи: Слав Велев
Напрежението в Реал Мадрид се покачи до червено!

Напрежението в Реал Мадрид взе връхна точка по време на снощната загуба с 0:1 от Леганес в 1/8-финален реванш за Купата на Краля.

 

"Белите" се класираха напред, благодарение на победата с 3:0 на "Бернабеу", но това не попречи на Сантяго Солари и Иско за пореден път да демонстрират хладните си отношения.

 

Испанският национал започна титуляр за първи път от 7 мача насам и едва за трети път от 18 срещи под ръководството на младия аржентински треньор.

 

Той обаче не доигра двубоя и в 67-ата минута беше сменен от Кристо Гонзалес Перес. Нервите на Иско не издържаха и при напускането на терена, отказа да подаде ръка на Солари.

 

Положението на 26-годишния футболист не е цветущо и мнозина ветерани на Реал се усъмниха дали проблемът не е в характера му. Преди това той не намери общ език и със Зинедин Зидан, като единствено при Юлен Лопетеги игра редовно.

 

Ако Солари остане начело на "кралете" след края на сезона, не е изключено Иско да бъде продаден. Интерес към него проявяват италианският хегемон Ювентус, Манчестър Сити, Ливърпул и ПСЖ.

 

Dnes.bg

 

 

Коментари

Новини Варна