IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
20:00 | 20 януари 2019
Обновен: 10:08 | 5 март 2024

За Реал Мадрид нищо не е невъзможно

"Ние се борим на три фронта до последно, както винаги", споделя Солари

По материала работи: Юлиян Атанасов
За Реал Мадрид нищо не е невъзможно

Треньорът на Реал Мадрид Сантяго Солари вярва, че всичко е възможно за "белия балет" през този сезон в Ла Лига. Тимът се изкачи до 3-ата позиция в класирането след победата с 2:0 над Севиля вчера."Ние се борим на три фронта до последно, както винаги. За Реал Мадрид нищо не е невъзможно. Аз винаги се наслаждавам на футбола и състезанието.

 

Това е страст за нас и ние го обичаме, въпреки трудностите. Ние горим в състезанията и очевидно е по-добре когато печелиш. Не можем да отречем това. Винаги става дума за повече от три точки когато играеш с пряк съперник. Защото така нашият отбор печели точките, а те ги губят. Модрич беше изключителен. Особено като вземем предвид, че имаше голяма рана, която трябваше да се зашие.Той е боец, игра страхотно второто полувреме, спукаха му веждата, но след като беше зашит той се върна и вкара гола в края. Това говори за духа на отбора ни. Това беше завършено представяне", каза Солари.

 

gol.bg

Четете още: Атлетико (Мадрид) привлича Мората през идната седмица

Коментари

Новини Варна