IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
11:58 | 22 януари 2019
Обновен: 17:47 | 17 април 2024

Ашли Коул подписа с Овните

Ветеранът се обвърза с Овните до края на сезона

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Getty images

Бившият английски национал Ашли Коул се завърна на Острова, като подписа с Дарби Каунти до края на сезона, съобщава Gol.bg


38-годишниян защитник идва като свободен агент, след като договорът му с ЛА Галакси изтече и ще играе под ръководството на Франк Лампард, с когото бяха съотборници в Челси. 


„Говорих с Франк, може би преди месец или два и тогава той ме попита, дали бих искал да дойда в отбора. Естествено следях какво прави Дарби и не се колебах дълго. Атмосферата е страхотна, така че се надявам да спечелим промоция“ заяви Коул. 


В кариерата си той има 107 мача за Англия и 682 двубоя в клубния футбол с екипите на Арсенал, Челси, Кристъл Палас, Рома и ЛА Галакси, като ще бъде на линия да дебютира в събота срещу Акрингтън Стенли за ФА Къп. 


„Доволен съм, че си осигурихме услигите на Ашли до края на сезона. Той е страхотен играч, познавам го отдавна, а е и в много добра форма. Не се съмнявам, че ще ни бъде полезен“ заяви Лампард, чийто тим е 6-и в Чемпиъншип.


Четете още: Тотнъм продава и разочарованието Винсент Янсен в далечен Китай


 

Коментари

Новини Варна