Федерер изненада приятно Линдзи Вон (видео)
37-годишният швейцарец поздрави скиорката за края на кариерата й
Публикувана: 11 Feb 2019 | 18:44

Носителят на рекордните 20 титли от “Големия шлем” в тениса Роджър Федерер изненада приятно американската суперзвезда в алпийските ски Линдзи Вон, която в неделя сложи край на славната си кариера. 34-годишната Вон спечели бронзов медал в спускането на Световното първенство в Оре и това бе последното й състезание, а след края му Вон отново имаше повод да се усмихне.

От екипа на RTS Sport подадоха на американката телефон, а от другата страна на линията бе самият Роджър Федерер, с когото Вон от години поддържа приятелски отношения. 37-годишният швейцарец поздрави скиорката, която падна по време на Супергигантския слалом, но намери сили да се пребори за място на подиума в спускането.
 “Здравей, Линдзи, аз съм. Големи, големи поздравления за една прекрасна кариера. Зная, че в последните няколко месеца ти опита всичко, за да бъдеш готова. Мислех за теб, гледах те, видях и падането в Супер-Г преди дни. Гледах те заедно с децата ми и искам да ти кажа браво, можеш да се гордееш със себе си и се надявам да се наслаждаваш на този момент, въпреки че може да ти е малко тъжно сега. Чао”, обърна се към Вон Федерер, а американката искрено се зарадва и му отвърна с думите: “Родж, ти си най-добрият, човече. Ще дойда на “Уимбълдън” и искам да видя добро представяне от теб. Чакам с нетърпение да карам ски с децата ти. Ще бъде прекрасно. Обичам те, благодаря ти”.

Sportal.bg

Коментари ( 0 )