IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Спорт
21:26 | 21 март 2019
Обновен: 05:05 | 10 март 2024

Селекционерът на Черна гора определи най-опасните български футболисти

"Лъвовете" стартират евроквалификациите в петък

По материала работи: Пламен Янков
Селекционерът на Черна гора определи най-опасните български футболисти

Ивелин Попов, Страхил Попов, Николай Бодуров, Кирил Десподов и Тодор Неделев са най-опасните футболисти на българския национален отбор, смята селекционерът на Черна гора Любиша Тумбакович. 

 

"Всеки отбор има предимства и българите ще се съсредоточат върху техните. Те знаят какво да очакват от нас. Нека обаче не говорим за това сега, а да се насладим на мача", каза Тумбакович на официалната пресконференция преди двубоя от евроквалификациите.

 

"Подготовката ни за този мач тече отдавна. Цялото треньорско ръководство направи сериозно проучване, за да се подготвим за този мач. Ако трябва да посоча имена, мога да спомена двамата с фамилия Попов, Десподов, който няма да играе, Бодуров, Неделев и други", добави той, цитиран от bTV.

 

"Не съществува треньор, който да не е доволен само от победа. Равният резултат е частично щастие. Българският отбор обаче е компактен, играе с желание и се бори за резултати. Те спечелиха девет точки в Лигата на нациите и това е добро постижение", каза още Тумбакович.

 

България приема Черна гора в първи мач от квалификациите за Евро 2020. Срещата е в петък от 19 ч. на стадион "Васил Левски".

Коментари

Новини Варна