IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
14:18 | 14 април 2019
Обновен: 00:07 | 24 април 2024

Оле призна: Имахме късмет

Едва ли можем да играем по-лошо, обяви Солскяер след триумфа над Уест Хям

По материала работи: Пламен Янков
Оле призна: Имахме късмет

Оле Гунар Солскяер призна, че Манчестър Юнайтед е имал късмет да спечели срещу Уест Хям с 2:1 вчера. 


Пол Погба вкара две дузпи за важния успех в битката за Тот 4, но пък Чуковете пропуснаха доста ситуации и могат да съжаляват, че не взеха нещо от мача. Съдията също ощети лондончани, като им отмени редовен гол, припомня Gol.bg


„Не мога да го скрия. Понякога получаваш повече, отколкото заслужаваш и този мач бе точно такъв за нас, както и предишния срещу Уотфорд. В същото време обаче, загубихме от Уулвърхемптън и Арсенал, след като трябваше да победим, така че генерално нещата се изравняват” заяви норвежецът. 


„Естествено късметът бе на наша страна, след като в един момент изглеждаше, че можем да останем и без точка. За радост съперник не бе Барселона, но е факт, че Уест Хям игра силно, игра по-добре от нас и създаде много положения” добави Солскяер. 


„В този мач трябваше да направя някои промени в състава, а и когато имаш 3 мача за 6 дни е ясно, че ще имаш проблеми във физическо отношение. Все пак съм оптимист за вторник, тъй като едва ли можем да играем по-зле от днес” изтъкна наставникът.


Четете още: Легенда на Ювентус спира с футбола на 37 години
 

Коментари

Новини Варна