IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
13:31 | 17 април 2019
Обновен: 10:26 | 1 март 2024

Меси доволен: Ето това сме ние

Аржентинецът все пак отчете лошото начало на мача за каталунците

По материала работи: Пламен Янков
Меси доволен: Ето това сме ние

Лионел Меси очаквано бе доволен след класирането на Барса за полуфиналите в Шампионската лига. 


Аржентинецът направи поредното си шоу, като вкара два пъти при успеха над Манчестър Юнайтед с 3:0 и вече има 10 попадения в надпреварата през сезона, пише Gol.bg


„Вярно е, че не започнахме добре и в първите минути бяхме доста нервни, което не трябва да допускаме, но след това показахме истинските си възможности. Ето това сме ние“ обяви Меси. 


„При първия си гол имах късмет, тъй като стрелях доста силно, а при втория техният вратар не се справи добре. Най-важното така или иначе е, че продължаваме напред и оставаме в турнира“ добави той. 


„Трябва да бъдем максимално постоянни в представянето си, защото в Шампионската лига ще бъдеш наказан и за най-малката неточност. Подценяването е недопустимо, защото помним какво се случи срещу Рома. Нямам претенции с кой ще играем на полуфинала, тъй като е ясно, че ще бъде трудно“ каза още Лео. 


Запитан за потенциалната възможност за требъл той остана скромен: „Нека да караме стъпка по стъпка. Важно е да сме солидни във всеки двубой“. Барса е сигурен шампион на Испания, а ще играе и финал за купата на Краля срещу Валенсия.


Четете още: Алегри: Ще водя Юве и през следващия сезон

 

Коментари

Новини Варна