IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
11:20 | 16 май 2019
Обновен: 02:39 | 27 март 2024

ПСЖ опитва да задържи Буфон

Сядам на преговори с ръководството, призна ветеранът

По материала работи: Пламен Янков
ПСЖ опитва да задържи Буфон

Пари Сен Жермен е предложил нов договор на Джанлуиджи Буфон, разкри италианският вратар, предава Gol.bg. Ветеранът допълни, че тепърва предстоят преговори с ръководството на френския шампион.


„Клубът пожела да поднови договора ми и това ме прави много щастлив. В следващите дни ще седнем на масата за преговори, за да видим кое ще бъде най-правилно и за двете страни.


Чувствам се добре в Париж. Трупам безценен опит, дори да съм на 40 години. Наистина се наслаждавам на престоя си тук. Пристигнах тук именно заради предизвикателството и очаквах подобни изживявания.


В Италия има грешна представа за нивото на френския футбол, който по мое мнение е доста по-техничен от този в Серия А. Отделно е по-труден във физическо и техническо отношение. Има много талантливи играчи, които са от световна класа. Отбори като Лил и Лион биха се класирали с лекота в топ 5 на Серия А, което показва нивото на Лига 1“, каза Буфон.


Четете още: ПСЖ прави мръсно на Барса, вече "обработва" Гризман
 

Коментари

Новини Варна